Manchester United Visa Kredittkort

Manchester United Visa er naturlig nok er kredittkort tilpasset deg som er United-supporter. Det gjenspeiles blant annet i supporter-fordelene du får med dette kortet, noe du kan lese om i de neste avsnittene. De andre fordelene med Manchester United Visa er imidlertid også gode og dette kortet kan derfor også være et godt alternativ for seg som ikke er lidenskapelig opptatt av United.

Supporter-fordeler
Et eget United kredittkort er nok i seg selv den størst fordelen for svært mange, men det finnes også en rekke konkrete supporter-fordeler knyttet til Manchester United Visa. En av disse fordelene er at du gjennom å logge deg inn på min side, får tilgang til en unik Ticket hotline på The Theatre of Dreams (Old Trafford). En annen fordel er at du får 10 prosent rabatt dersom du betaler med ditt Manchester United Visa-kort i nettbutikken United Direct. Videre får du 10 prosent rabatt når du bruker kortet i Megastore (Old Trafford), 10 prosent rabatt på Red Café, Old Trafford, samt 20 prosent rabatt på stadion- og museumsturer. I tillegg får du 10 prosent rabatt på medlemskap i Uniteds offisielle supprteklubb.

Generelle fordeler
Med ditt eget Manchester United Visa kredittkort, så får du fordeler som også er tilknyttet en god del andre kredittkort og da tenker vi blant annet på det at du tilbys en 50 dagers rentefri periode. Det er for øvrig bra sammenlignet med andre kort. Videre et dette et kredittkort med en forholdsvis høy øvre kredittgrense som i skrivende stund er på kr 100 000,-. Ellers er naturligvis fraværet ab årsgebyr (kr 0,-) en fordel, men det har etter hvert blitt svært så vanlig og dermed noe vi som kunder bør kunne forvente.

Cashback
Dette kredittkortet tilbys via Santander Consumer Bank, noe som gir en meget stor fordel. Det betyr nemlig at du som anskaffer Manchester United Visa kan benytte deg av Santander sitt kostnadsfrie fordelsprogram Kickback. Det programmet inkluderer mer enn 200 nettbutikker og gir deg penger tilbake hver gang du bruker kortet i disse nettbutikkene. Pengene du tjener opp på denne måten blir betalt deg i etterkant og derav navnet Kickback (Cashback). I tillegg tilbys du en rekke andre rabatter gjennom Manchester United Visa og i skrivende stund inkluderer det.

 • 20 prosent rabatt i nettbutikken Bare Sko 
 • 12 prosent rabatt oss Air France 
 • 10 prosent rabatt på alle Comfort-hoteller i Norge og Sverige 
 • 10 prosent rabatt på alle Clarion Collection-hoteller i hele Norden 
 • 12 prosent rabatt på leiebiler oss Auto Europe 
 • 15 prosent rabatt oss skobutikken Heppo.no 
 • 15 prosent rabatt oss Oslo Sportslager 
 • Rabatter og tilbud i nettbutikken Tretti.no 
 • Inntil 20 prosent rabatt på bøker oss Tanum.no 

Reiseforsikring
Legg spesielt merke til at reise og avbestillingsforsikring er tilknyttet dette kortet, noe som naturligvis passer midt i blinken for de av oss som drar på fotballtur til England. Legg imidlertid merke til at det stilles visse betingelser for at den nevnte forsikringen skal tre i kraft, noe som er vanlig med reiseforsikringer tilknyttet kredittkort. Blant annet kreves det at du betaler minimum 50 prosent av transportkostnadene med ditt Manchester United kredittkort. Her kan du lese mer om reiseforsikringer og kredittkort.

Ulemper
En forholdsvis høy effektiv rente er og blir en bakdel med kredittkort og Manchester United Visa er ikke noe unntak i så måte. I skrivende stund er den effektive renten på 26,9 prosent, noe som er en anelse høyere enn snittet for kortene i denne oversikten. Dersom du over tid å forvente å ha en betydelig utestående saldo på ditt kredittkort, så er med andre ord ikke Manchester United Visa det beste valget. Et bedre alternativ er da Santander Red Card som du kan lese mer om her. Andre ulemper ved dette Manchester United kredittkort er et unødvendig etableringsgebyr på kr 99,- samt et like unødvendig Administrasjonsgebyr på kr 149,- som du må betale dersom kortet ikke har blitt benyttet de siste 12 månedene.

Søke om Manchester United Visa?
For deg som er lidenskapelig United-supporter så er naturligvis dette et meget attraktivt kort. Men på grunn av de andre fordelene nevnt ovenfor, så er som nevnt Manchester United Visa også et kredittkort som kan være midt i blinken for andre personer, vel å merke som ikke er lidenskapelig opptatt av Liverpool, lillebror City, osv. Legg for øvrig merke til at du ikke kan ha betalingsanmerkninger, samt at du må være fylt 20 år for å få innvilget en søknad om Manchester United Visa kredittkort.

Her kan du søke om Manchester United Visa

 • Etableringsgebyr Kr 99 
 • Årsgebyr Kr 0 
 • E-postfaktura Kr 0 
 • Varekjøpsgebyr inn-/utland Kr 0 
 • Kontantuttaksgebyr inn-/utland Kr 40 + 1% av beløp 
 • Overtrekksgebyr Kr 125 
 • Purregebyr Iht. statens gjeldende satser 
 • Valutapåslag 1,75 % 
 • Nominell rente 21,5 % 
 • Årlig eff. rente 26,9 %
 • Rentefri betalingsutsettelse (varekjøp) Inntil 50 dager 
 • Øvre kredittramme Kr 100 000 

(Eff.rente er 26,9 % basert på varekjøp og kontantuttak på kr 15 000, nedbetalt over 12 mnd i like store terminbeløp på kr kr 1 418,85. Dette utgjør en kredittkostnad på kr 2 026,20, og en samlet kredittkjøpspris på kr 17 026,20).


Sjekk vår omtale av 365Privat
Sjekk vår omtale av Gebyrfri Visa