Alt om Gebyrfri Visa Gold

Gebyrfri Visa Gold er som navnet tilsier et 100 prosent gebyrfritt kredittkort som gjør det mulig å spare en god del penger blant annet ved kontantuttak. Du får også flere andre fordeler med dette kortet, som en rekke bonuser og rabatter, samt avbestillings- og reiseforsikring. I denne artikkelen finner du all nødvendig informasjon om Gebyrfri Visa.

Gebyrfritt
Som nevnt er dette et kredittkort helt uten gebyrer, noe mange setter stor pris på. De fleste andre kredittkort har nemlig en rekke gebyrer som ofte oppleves som skjulte kostnader. Slike gebyr er for eksempel en årsavgift eller avgift ved regningsbetaling gjennom kontofon/nettbank. Det kan også være gebyr ved uttak i minibank. Det er en vanlige kostnad ved de aller fleste kredittkort og som regel er de svært høye. Vanlig gebyr ved kontantuttak er nemlig på om lag kr 35,- pluss minimum 1 prosent av uttaksbeløp. Ved et uttak på kr 5000,- tilsvarer det et gebyr på minimum kr 85,-.

Det betyr at du som nevnt kan spare en god del penger på å benytte Gebyrfri Visa Gold. Legg merke til at gebyr for kontantuttak for flere kredittkort også gjelder ved overføring fra nettbank (regningsbetaling) dersom du overfører eller betaler store summer kan dermed kostnaden bli svært høy dersom du ikke benytter et gebyrfritt kredittkort.

Rabatter og bonuser
Den største fordelen med Gebyrfri Visa er at du slipper avgifter og dermed unødvendige kostnader, men som ved mange andre kredittkort tilbys du også her en rekke gode bonuser og rabatter. Vi kan for eksempel nevne at du får 10 prosent rabatt ved Comfort hotell i Norge og Sverige, samt at du får 10 prosent rabatt på Clarion hotell i hele Norden. Videre får du 20 prosent rabatt i nettbutikken Bare Sko, samt 15 prosent rabatt både oss Heppo.no og oss Oslo Sportslager. Du får også en rekke andre rabatter og gode tilbud på alt fra leiebil og flyreiser til klær og elektronikk. Alle tilbud og rabatter finner du på nettsidene til Gebyrfri Visa Gold. (se link nederst i artikkelen)

Oppdatering: Gebyrfri Visa Gold er et kredittkort som tilbys av Santander, noe som gir tilgang til deres nye fordelsprogram Kickback. Kort forklart er det et fordelsprogram som gir cachback ved mer enn 200 nettbutikker.Andre fordeler
Inkludert avbestillings- og reiseforsikring er også en fordel med Gebyrfri Visa Gold. Husk at du alltid bør sjekke vilkårene for slike forsikringer, men i utgangspunktet får du en reiseforsikring som gjelder for deg og inntil 3 medreisende. Vel å merke dersom du betaler minimum halvparten av transportkostnadene med ditt Gebyrfri Visa.

Av andre fordeler kan vi nevne at du får gratis tilgang både til nettbank og mobilbank. Der kan du blant annet overføre penger og betale regninger helt gebyrfritt. Vi nevner også at du kan få inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, noe som betyr at du i realiteten kan låne penger gratis i inntil 50 dager. For deg som er opptatt av kredittgrense kan vi også ta med at Gebyrfri Visa Gold tilbyr en forholdvis høy kredittgrense på inntil kr 100 000,-.

Ulemper
Å benytte et kredittkort betyr at du låner penger og dersom du ikke betaler tilbake hele det utestående beløpet innen fristen for den rentefrie perioden, da vil det påløpe forholdsvis høye rentekostnader. Det gjelder for alle kredittkort og rentesatsene for Gebyrfri Visa Gold er ikke spesielt høye. Du finner nøyaktige opplysninger nederst i artikkelen, men vi kan nevne at den effektive renten er på om lag 23,4 prosent, noe som er litt under snittet for sammenlignbare kredittkort.

Søke Gebyrfri Visa Gold?
Dette er et kredittkort som først og fremst skiller seg positivt ut ved fraværet av gebyrer og "skjulte avgifter". Med gode betingelser og flere andre gode fordeler er dette absolutt et av de beste norske kredittkortene. For de aller fleste vil med andre ord Gebyrfri Visa være et godt valg. Dersom du imidlertid først og fremst ønsker lav effektiv rente er Santander Red et bedre valg og dersom du først og fremst ønsker gode rabatter er 365 Privat, Flexi Visa eller Ikano Visa mulignes bedre alternativ


Legg merke til at du må ha fylt 20 år for å kunne få innvilget søknaden

Betingelser og Prisliste
 • Årsgebyr Kr 0
 • Etableringsgebyr Kr 0
 • Varekjøpsgebyr inn-/utland Kr 0
 • Kontantuttaksgebyr inn-/utland Kr 0
 • E-postfaktura / postfaktura Kr 0
 • Overtrekksgebyr Kr 0
 • Betalingspåminnelse iht. statens gjeldende satser 
 • Valutapåslag 1,75 %
 • Nominell rente varekjøp 20,42 %
 • Nominell rente kontantuttak 26,40 %
 • Årlig eff. rente 23,41 %*
 • Rentefri betalingsutsettelse (varekjøp) Inntil 50 dager
 • Øvre kredittramme Kr 100 000**
Årlig eff.rente 23,41 % basert på varekjøp og/eller  kontantuttak på kr 15 000, nedbetalt over 12 måneder i like store terminbeløp. Det utgjør en kredittkostnad på kr 1 779,51, og en samlet kredittkjøpspris på kr 16 779,51.