Alt om 365Privat - Best i Test

365Privat MasterCard har nå blitt kåret til best i test hele 8 ganger. Disse testene som blant annet er utført av VG, Dagbladet og Dine Penger viser at dette er et kredittkort du absolutt bør vurdere å anskaffe deg. Meget gode rabatter også kjent som cashback er den store fordelen med 365 Privat. I denne artikkelen finner du tips om fordelere og ulemper ved 365Privat MasterCard.

Fordeler med 365Privat 
Som nevnt er svært god cashback og store rabatter den store fordelen med 365Privat MasterCard. Med fornuftig bruk av ditt kredittkort betyr det muligheter til å spare en god del penger hver eneste måned. Enkelt er det også, da de pengene du sparer/tjener gjennom cashback automatisk blir kreditert din konto en gang pr måned.

Her kan du søke om 365Privat

For mange er nok cashback på bensin den største fordelen med 365Privat. Hele 3,65 prosent cashback på alle bensinstasjoner er rett og slett meget bra og fullt på høyde med såkalte bensinkort som kun gir rabatt ved en bestemt kjede. I tillegg til denne generelle rabatten får du en ekstra cashback på alle Esso-stasjoner i Norge. Med en literpris på 15 kroner betyr det en rabatt på hele 85 øre pr liter dersom du betaler med ditt 365Privat kredittkort. Her er det med andre ord mulig å spare mye penger.

En cashback på 3,65 prosent får du også ved sko og klesbutikker, vel å merke dersom du husker å betale med ditt 365 Privat. Det betyr enda bedre muligheter til å spare penger og i tillegg gir som kjent kjøp med kredittkort ekstra trygghet, noe du du finner mer informasjon om i menyen nedenfor.

Ved siden av den meget høye cashbacken får du også en rekke andre fordeler med 365Privat MasterCard. Blant annet får du i Norge 10 prosent rabatt på leiebiler fra Avis, mens du fra Hertz får 10 prosent rabatt på leiebiler i hele verden. Videre får du en rekke fordeler og rabatter på de forskjellige Rica hotellene. 10 prosent rabatt på overnatting i ukedagene (mandag – fredag), muligheter til oppgradering, samt fri adgang til alle hotellets fasiliteter er gode eksempler i så måte.

Muligheter til gode rabatter på strøm og reiseforsikring, samt spesialtilbud fra DFT Travel er andre fordeler med 365 Privat. Her har vi ganske enkelt et kredittkort med svært gode rabatter og dermed er mulighetene til å spare penger tilsvarende gode. Spesielt er 3,65 prosent cashback på bensin, samt i klær og skobutikker noe vi setter pris på. Legg merke til at denne cashbacken gjelder over hele verden så lenge betalingsstedet er registrert som bensinstasjon, sko eller klesbutikk i MasterCard sine system.Bakdeler med 365Privat 
Det er og blir den forholdsvis høye effektive renten som er den største bakdelen med et kredittkort. Kort forklart betyr det at det vil påløpe høye rentekostnader dersom du over tid har utestående beløp på ditt kredittkort. Denne kostnaden vil raskt spise opp det du har tjent på cashback og rabatter. Dersom din økonomiske situasjon tilsier at du over tid ikke kan betale mer enn minstebeløpet, bør du derfor enten vurdere ikke å skaffe deg kredittkort i det hele tatt, eller eventuelt skaffe deg et kredittkort med laveste mulig effektiv rente. Santander Red Card er i så måte et godt alternativ som du kan les mer om i denne artikkelen.

Nå er ikke den effektive renten for 365 Privat så aller verst dersom vi sammenligner med andre kredittkort, men det er som nevnt mulig å få lavere rente. Legg også merke til at andre kredittkort med såpass lav effektiv rente som dette vanligvis tilbyr få og dårlige rabatter. Ellers nevner vi at kredittgrensen for 365Privat MasterCard er inntil 50 000 kroner, noe som er litt lavere enn for de fleste andre kredittkort. Men, dette burde ikke ha betydning da store utestående beløp over tid som nevnt er noe som uansett bør unngås.

Søkeo om 365Privat
Du kan søke om og få innvilget 365Privat dersom du er over 21 år og har en fast årlig inntekt på mer enn 140 000 kroner. Videre må du ikke ha registrerte betalingsanmerkninger. Dersom du skal anskaffe deg nytt kredittkort er definitivt 365Privat Mastercard et godt valg som gjør det mulig å spare en god del penger hver eneste måned. Fordelene er som nevnt mange og i tillegg til punktene vi nevnt ovenfor får du også muligheter for inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Nedenfor finner du betingelser og priser for 365Privat som det er gratis å skaffe seg

Her kan du søke om 365PrivatPriser og betingelser
 • Årsavgift 0,-
 • Valutapåslag i Europa 1,75 %
 • Valutapåslag utenfor Europa 2%
 • Kredittmaksimum/kredittgrense kr 50 000,-     
 • Nominell rentesats av benyttet kreditt 1,69 % per mnd. 20,28 % per år.
 • Overtrekksgebyr kr 100,-
 • Faktureringsdato 15. i hver måned
 • Forfallsdato 30. i hver måned 
 • Pris ved uttak i norsk eller utenlandsk minibank35,- + 1,5 % av uttaksbeløpet, samt rentebelastning fra uttakstidspunkt
 • Pris ved uttak over skranke i annen bank i Norge eller utlandet 35,- + 1,5 % av uttaksbeløpet, samt rentebelastning fra uttakstidspunkt
 • Pris ved uttak over skranke i Fokus Bank 0,- Rentebelastes fra uttakstidspunkt
 • Regningsbetaling/Uttak i nettbank/mobilbank 0,- Rentebelastes fra uttakstidspunkt
 • Nødkort  kr 850,-
 • Nødkontanter kr 850
(Eff.rente er 25,21 prosent basert på varekjøp på kr 15 000, nedbetalt over 12 mnd i like store terminbeløp, totalt 16 907,-)