Alt om Re:member Card

Re:member kredittkort er blant de bedre kortene på markedet og for mange vil dette være det beste valget. Svært gode rabatter, reiseforsikring og høy kredittgrense er blant fordelene med Remember Card som har en effektiv rente som omtrent tilsvarer de fleste konkurrentene.

Fordeler med Remember Card  
Alle kredittkort har sine fordeler og som kunde bør du velge kort som passer til dine forbruksvaner. Å bruke et kredittkort med god rabatt på bensin til å betale feriereisen, er for eksempel dårlig butikk. Et kort med reiseforsikring og eventuelt bonuser på hotell, leiebil og/eller flybilletter er da å foretrekke.

Sjekk dette kredittkortet med et unikt fordelsprogram

Når det gjelder Remember Card er som nevnt en av fordelene høy kredittgrense. Det gir stor fleksibilitet og gjør det enklere å greie seg med kun et kredittkort. Med en maks kredittgrense på hele kr 150 000,- ligger Re:member lang over de fleste konkurrentene.

Gode rabatter er etter vår mening den største fordelen med Remember Card og her kan du virkelig spare mye penger. Inntil 25 prosent rabatt i mer enn 200 nettbutikker er veldig bra og det er ikke snakk om små og ubetydelige butikker. Du finner gode muligheter til rabatt innen områder som reise, sport, bøker, musikk, klær, elektronikk, restauranter, med mer. SAS, hotels.com, cdon.com, Color Line, capris.no, brandos.no, Ellos og Expedia er bare noen av stedene du får rabatt med Remember kredittkort. 


En annen fordel er inkludert avbestilling og reiseforsikring dersom du betaler minimum 50 prosent av reisens transportkostnader med ditt Remember Card. Forsikringen gjelder i utgangspunktet for deg og inntil 3 medreisende, eventuelt for ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år. Men, husk som alltid å sjekke betingelsene for en slik forsikring nøye. 

Andre fordeler med Remember kredittkort er at du kan velge mellom Visa og Mastercard, samt at det ikke er noen årsgebyr. Videre er det heller ikke gebyr på varekjøp, noe som gjelder både i Norge og i utlandet. Vi nevner også at du med Remember Card kan få inntil 52 rentefri betalingsutsettelse og det er blant de beste tilbudene i markedet.

Bakdeler med Remember Card 
Bakdelen med alle kredittkort er at du må betale forholdvis høye renter dersom du har utestående beløp over tid. Når det gjelder Remember Card er den effektive renten 24,6 prosent, noe som er omtrent mitt på treet. Det finnes kredittkort med betraktelig lavere effektiv rente og dersom du ikke kan benytte deg av fordelene nevnt ovenfor bør du derfor vurdere et annet kredittkort.

Søke om dette kortet
Alle som er over 18 år kan naturligvis søke om Remember Card, men det finnes som du sikkert kjenner til noen betingelse for å få innvilget en søknad om kredittkort. Først og fremst må du ha en bruttoinntekt på mer enn 150 000 kroner per år og du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger.

Her kan du søke om Re:member card Dette er definitivt et av de beste kortene på markedet og vi har spesielt stor sans for de meget gode rabattene. Rabatter i så mange kjente butikker og i så mange varegrupper skal du lete lenge etter. Nedenfor finner du en fullstendig prisliste for Remember kredittkort.


 • Årspris kr 0 
 • Varekjøpsgebyr kr 0 
 • Etableringsgebyr kr 0 
 • Tilleggskort kr 0 
 • efakturagebyr kr 0 
 • Gebyr papirfaktura kr 35 
 • Kontantuttak i minibank kr 35 + 1% av uttak 
 • Kontantuttak i bank* kr 75 + 1% av uttak 
 • Overføring fra kort til konto kr 75 + 1% av beløpet 
 • Nominell rente 1,80% (21,62% per år) 
 • Effektiv rente (per år) 24,6% per år 
 • Purregebyr: kr 61 
 • Overtrekksgebyr: kr 125* 
 • Erstatningskort: kr 0 

(Eff.rente 24,6 %, 15.000, o/12 mnd. Totalt 16 483. Basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 483,-)

Her kan du sammenligne kredittkort