Alt om Ikano Visa Kredittkort

Ikano Visa er et kredittkort som både har lav effektiv rente og svært gode rabatter. En sjelden kombinasjon som gjør Ikano Visa til et godt valg for deg som skal skaffe deg nytt kredittkort. Gode og fleksible muligheter til delbetaling eller betalingsutsettelse gir ekstra pluss for et kredittkort som virkelig overrasker positivt.

Fordeler med Ikano Visa
Med Ikano kredittkort slipper du årsgebyr, etableringsgebyr, samt gebyr på varekjøp. Det er fordeler du nå får med de fleste kredittkort, men kombinasjonen av gode rabatter, muligheter til betalingsutsettelse og lav effektiv rente skal du lete lenger etter. Vi begynner med å se litt på rentekostnaden og mulighet for delbetaling og/eller betalingsutsettelse.

Den effektive renten er på 20,1 prosent og av sammenlignbare kredittkort er det kun Santander Red som har lavere rente, men med det kortet får du ikke de gode rabattene. Dersom du benytter Ikano Visa til å kjøpe ny oppvaskmaskin til 4800 kroner og så betaler tilbake i løpet av 4 måneder vil rentekostnaden bli om lag 280 kroner.

Rimelig betalingsutsettelse
Muligheten til betalingsutsettelse gjør at Ikano Visa skiller seg positivt fra lignende kredittkort. Du logger deg  inn på min side og velger mellom 2, 4, 6 eller 9 måneders betalingsutsettelse. For dette betaler du et gebyr, men du blir ikke belastet for renter i denne perioden. Det er kun for kjøp til en verdi over 2500 kroner denne muligheten tilbys, men det er egentlig uten betydning. Det er nemlig på større kjøp du kan spare gode penger på betalingsutsettelse gjennom Ikano kredittkort.

La oss si at du bruker Ikano Visa til å kjøpe nye møbler for 10 000 kroner. Du velger så 9 måneders betalingsutsettelse, noe som gjør at du slipper renter i de 9 månedene men må betale et gebyr på 450 kroner. Det tilsvarer en effektiv rente på kun 6 prosent, noe som er meget, meget rimelig. Dersom du kjøpte nye møbler for 20 000 kroner vil gebyret fortsatt være 450 kroner noe som tilsvarer en effektiv rente på 3 prosent.

Som du ser vil du betalingsutsettelse være et godt valg for litt større kjøp og du kan spare mye penger gjennom dette tilbudet fra Ikano Visa. Effektive renter på 3 og 6 prosent er rett og slett et svært godt tilbud. Legg merke til at du har to valg når betalingsutsettelsen utløper. Du kan tilbakebetale hele beløpet, eller du kan begynne nedbetalingen på vanlig måte med de betingelsene som gjelder for Ikano Visa. Uansett har du fått låne pengene i 9 måneder til en svært lave kostnader. Legg merke til at du også kan velge delbetaling som et alternativ til betalingsutsettelse, noe som også gir lavere effektiv rente enn det du må betale med andre kredittkort.

Gode rabatter
Som nevnt er gode rabatter også en stor fordel med Ikano Visa, som tilbyr et variert og spennende rabattprogram som gjør det mulig å spare flere tusen kroner. Faste rabatter, månedsrabatter og gode spesialrabatter er det du tilbys og her er noen eksempler.

Månedsrabatten kan for eksempel være at du en måned får 7 prosent rabatt på alt innen kategorien sport og fritid, eller at du en måned får hele 4 prosent rabatt på alt du kjøper med ditt Ikano Visa kredittkort. Spesialerabatten kan for eksempel være 30 prosent på alt du handler fra bestemte butikker eller kjeder. Den faste rabatten gjelder i hovedsak når du betaler på bensinstasjoner og i dagligvarebutikker, noe som gir gode muligheter til å spare penger.

Søke om dette kortet
Høy kredittgrense på inntil 100 000 kroner og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse er andre fordeler med Ikano Visa som er et kredittkort vi mer enn gjerne anbefaler. De gode rabattene og ikke minst mulighetene til svært rimelig betalingsutsettelse, betyr sammen med forholdvis lav effektiv rente at Ikano Visa faktisk fremstår som det beste valget for de aller beste. Dette er enkelt og greit et godt kredittkort. Nedenfor finner du fullstendig prisliste for Ikano Visa kredittkort.

Her kan du enkelt søke online • Årspris 0,- 
 • Etableringsgebyr 0,- 
 • eFakturagebyr 0,- 
 • Fakturagebyr 35,- 
 • Varekjøp 0,- 
 • Erstatning av PIN-kode 0,- 
 • Erstatningskort 0,- 
 • Kontantuttak i minibank 35,- + 1 % av beløpet 
 • Kontantuttak over skranke, i bank 75,- + 1 % av beløpet 
 • Valutapåslag 1,75% 
 • Purregebyr 61,- 
 • Overtrekksgebyr per faktura 75,- 
 • Nominell rente per mnd 1,60% 
 • Nominell rente per år 19,2% 
 • Eff.rente 20,10%, 15.000 kr o/12 mnd. Totalt 16.572,76 kr.